

## **EPEC Pediatric Pre-Conference Workshop Programme**

4 October 2023 (Wednesday), 07:30-16:45

Time	Programme
07:30-08:00	Registration
08:00-09:45	Session 1 – Foundations (105 mins)
	<ul> <li>Introductions</li> </ul>
	Introduction to Paediatric Palliative Care
	Advance Care Planning
09:45-10:15	Tea Break (30 mins)
10:15-12:15	Session 2 – Communication (120 mins)
	Communication & Team Collaboration
	Communication Role Play
12:15-13:15	Lunch Break (60 mins)
13:15-14:45	Session 3 – Essentials (90 mins)
	Essentials for Pain Management in PPC
	<ul> <li>Essentials of Breathlessness/Dyspnoea Management</li> </ul>
	Neonatal Palliative Care
14:45-15:15	Tea Break (30 mins)
15:15-16:15	Session 4 – End-of-Life (90 mins)
	Preparation for Imminent Death
	Self-Care
16:15-16:45	Debrief & Closing Remarks